Belediye Başkanımız Necati Gürsoy’dan Esnaf Ziyareti

Adilcevaz Belediye Başkanı Sayın Necati Gürsoy, Belediye meclis üyesi Cemil Günay ile birlikte ilçe esnafını gezerek sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor. Belediye Meclis üyesi Cemil Günay ile birlikte esnafları gezen Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, hem esnaflarla hem de çarşıda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Başkanımız Sayın Necati Gürsoy, İnsan odaklı hizmet ve daha güzel bir Adilcevaz için ekibiyle birlikte var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, “Devamlı olarak esnafımızı ve halkımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında gerek vatandaşımızdan gerek esnafımızdan gelen tüm talepleri değerlendirip çözüm üreterek, sorunları ortadan kaldırıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Ayrıca ilçemize ve ülkemize katma değer kazandıran esnaflarımızın her zaman yanındayız. İlçemizin refahı ve kalkınması için esnaflarımız ve halkımızla birlikte hareket ediyoruz. Belediye olarak esnaflarımızın önünü açmak için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. İlçemizi yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek için bundan sonraki süreç içinde de hizmetlerimiz artarak devam edecektir” dedi.

İlçe esnaflarından Lütfü Bostancı ise Başkanımız Sayın Necati Gürsoy’un ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Sağ olsun Başkanımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Başkanımız bizimle hem toplantılar gerçekleştiriyor, hem de bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Esnaflar olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.