Karar Tarihi : 05/04/2024 Karar No: 23
Meclis Başkanı : Av. Abdullah AKBABA
ÜYELER : Ceyhan BATAR, Halil SERGİCİ, Aydın ÖĞMEN, Alparslan NACAR, Murat KÖSTEKÇİ, İmran KARAHAN, Kahraman BİLİCİ, Abdurrahim SUBAŞI, Vahit ALKAN, Orhan SUBAŞI,(Sait AKKUŞ İzinli)
Kararın Özü :İhtisas Komisyonlarının oluşumu. Plan/Bütçe Tetkik Komisyonu ile İmar Komisyon üyelerinin Belirlenmesi Hk.
Belediye Meclisi bugün Meclis Başkanı Av. Abdullah AKBABA Başkanlığı altında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştirakiyle toplandı.
Toplantıyı gerektiren 2024 Yılı 4.toplantı döneminin 1.birleşiminin 5.oturumu açıldı.
Gündemin beşinci maddesinde yazılı bulunan İhtisas Komisyonlarının oluşumu ile ilgili konu görüşülmüş olup,
5393 Sayılı Belediye Kanununun 24.maddesi gereğince Belediye Meclisi üyeleri arasından en az 3,en fazla 5 kişiden oluşan ihtisas komisyonları 1 yıl süre ile görev yapmak üzere görevlendirilir. Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonunun kurulması zorunlu olup, komisyonlarda görev alacak üye sayıları 3’er kişiden oluşmasına meclisimizce karar verilmiştir.
– Plan ve Bütçe Komisyon üyelerinin seçimine geçildi.
Yapılan açık oylamada Meclis üyeleri Ümran KARAHAN, Aydın ÖĞMEN ile Halil SERGİCİ’nin Plan ve Bütçe Komisyon üyesi olarak seçilmelerine,
-İmar Komisyon Üyelerinin seçimine geçildi.
Yapılan açık oylamada Meclis üyeleri Kahraman BİLİCİ, Murat KÖSTEKÇİ, Alparslan NACAR’ın İmar Komisyon üyesi olarak seçilmelerine, oturumda hazır bulunan tüm üyelerin açık oyu ile kabulüne oy birliği ile karar verildi.



